En blogg om hästar

Göteborg Horse Show


skrivet den 15 aug av Admin, klockan:08:02
Jag tror förvisso att de flesta av er som följer min blogg också känner till Göteborg Horse show men jag tänkte ändå att jag kort här skulle förklara vad det är för något. Göteborg Horse Show är en stor internationell tävling inom ridsport som varje år hålls i Scandinavium i Göteborg. Som ni säkert förstår så är detta en stor och mycket populär tävling men många både deltagare och tittare. Jag har själv inte varit där och tittat någon gång men jag har följt den här tävlingen under många år på TV. Länge har jag tänkt och det har varit min dröm att jag ska vara där och titta och nu äntligen kommer det att hända nästa år och jag är så spänd av förväntan. Även om det är härligt att se det även på TV så är det ju naturligtvis en helt annan sak att se det live.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt