En blogg om hästar

Sverige på väg mot OS


skrivet den 13 aug av Admin, klockan:08:01
Som de flesta av er säkert känner till så stundar ju OS nu till sommaren i London och Sverige är där när det gäller flera sporter och då också ridsport. Man kan över lag säga att det förra året, 2001, var ett bra år för svensk ridsport och Sverige kvalade in på tre olika grenar inom ridsport. Dessa är fälttävlan, dressyr och hoppning. Jag vet att jag slaviskt kommer att följa OS och i synnerhet då det är ridning och Sverige. Jag kan tänka mig att ni med stor sannolikhet också kommer att göra det. Jag håller tummarna för Sverige och jag tror att vi har väldigt goda chanser att ta hem guld i all dessa tre grenar. Jag kan knappt vänta tills det är dags och nu är det faktiskt inte så länge kvar. Jag bara älskar OS och då i synnerhet när det gäller ridsport.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt